Редене на маркери ( капаци за кроене) Редене на маркери ( капаци за кроене)

Price list               Price list

 

 

 

  РЕДЕНЕ НА КАПАЦИ ЗА КРОЕНЕ

 

Разхода на материи  съставлява  60 – 70 % от стойността на дрехата. Затова спестяването на материите е основен фактор при производството на облекло и определящо за крайната цена на изделието. 

Услугата редене на капаци за кроене превръща услугата в реален плат чрез направената икономия. Така вие постигате ниска себестойност на произвежданите облеклата и по голямо количество. Цената за услугата е далеч по ниска от цената на материалите влагани в производството на облекла.

Ние ви предоставяме високата икономичност на материите чрез ръчно и автоматично компютърно подреждане на кройките в капак за кроене с изключително малък процент на отпадъци в материите.

Ние ще се съобразим с вашите изисквания за подлепване на детайли на блок , начина на настилане и скрояване, свиваемост на материята, както и изискванията за срещане на детайли при платове от каре или рае.

Чрез услугата ще получите безплатно пълна разходна таблица включваща отчетност за среден разход и необходимото количество на материите вложени в модела, а персонала в  кроялния участък ще може да се  ръководи за дължините и броя на накатки. Виж примерната таблица

Готовите капаци за кроене могат да бъдат изчертани в реален размер на плотер и/или на принтер като мини капаци за кроене  А4 формат. Може да се запиши в HPGL плотер формат ( .hpg / .plt ) и  изпратен по интернет за изчертаване с плотер на друго място, или да се запиши в CUT файл за всички автоматични машини за кроене.

 

За да тествате формати  изтеглете подходящия формат за вашата CAD система.

 

 

 

 

 

 

 

     МАРКЕРИ

 ПЛОТ ФАЙЛОВЕ

LECTRA   изтегли  HPG
INVESTRONICA   изтегли  HPG

GERBER изтегли  TMP изтегли  PLT
 

OPTITEX изтегли  DSN изтегли  HPG

AUTO CAD изтегли  DWG  изтегли  DXF
 

CorelDRAW  

изтегли  DXF

Adobe illustrator   изтегли  Ai

 

 

                   

 

Форма за запитване и контакт

Прикачени файлове

Прикачените файлове са с максимален размер от 3 мб. всеки.
Системата няма да разреши прикачване на изпълними файлове, например .exe.

  • Избери
  • Избери
  • Избери

Полетата, отбелязани с са задължителни!