Как се прави поръчка Как се прави поръчка

Процедурата за извършване на поръчка е стандартна. Условно може да се каже, че се дели на 3 етапа. 


Първи етап - разглеждане на моделите. 

Втори етап - добавяне избраните модели в пазарската кошница. Когато желаете да поръчате модел, трябва да кликнете на бутон "Поръчай" и той се добавя в пазарската кошница. В нея можете да добавяте колкото искате модели, както и да премахвате тези, от които се отказвате. Моделите в пазарската кошница все още не са поръчани - това е следващият етап. 

Трети етап – приключване на поръчката. Когато прецените, че сте готови с избора си и всичко което желаете да поръчате, е в пазарската кошница, трябва да приключите поръчката. Ако пазарската кошница не е визуализирана, визуализирайте я чрез щракване върху пазарска кошница в долниятдесен ъгъл на екрана. Под списъка с избраните модели ще видите бутона "Поръчай".  Появява се екран с информация за плащането и адрес. След като направите избора си за начин на плащане и попълните адресите ви за доставка, също трябва да изберете бутон "Продължи". Появява се цялата информация за поръчката и, ако не желаете да правите промени, кликвате на "Поръчай". Следва потвърждение, че поръчката ви е приета. Пълна информация ще получите и на имейла си.


Как се правят промени по поръчката


Промени по поръчката могат да бъдат направени на всеки етап до подаването й към куриерската служба или до започване на работата по модели, изработвани съобразно конкретни изисквания на клиента. 

Преди да бъде приключена. В процеса на избор на модели и добавянето им към пазарската кошница може да премахвате продукти и променяте броя на поръчаните модели от даден артикул. Това става като визуализирате пазарската кошница чрез щракване върху иконката й. Артикул се премахва чрез натискане на бутона  „Изпазни кошницата”

Ако желаете да направите промяна след като сте приключили поръчката, трябва да информирате екипа на Систекс и Ко ЕООД на посочените в секция Контакти телефони, имейл или скайп.