Плащане Плащане

 Възможни са следните начини за плащане

1. С наложен платеж при получаване на кройките принтирани на термоподлепваща хартия, доставени с куриерска фирма.


2. По банков път – кредитен превод по сметка:

==================================================

IBAN: BG11PRCB92301016523918
титуляр: СИСТЕКС И КО ЕООД
банка: ПроКредит Банк (България) ЕАД
BIC/SWIFT/банков код: PRCBBGSF

==================================================
При плащане по банков път, клиентът заплаща само стойността на продуктите. Стойността на доставката се заплаща отделно при самата доставка.


3. През ePay.bg (карти Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA):
Необходимо е да сте регистриран потребител в системата на ePay.bg, за да направите плащане чрез регистрираната  ви дебитна/кредитна карта или микросметка. 
Ако притежавате дебитна или кредитна карта, издадена от българска или международна банка, можете да платите през системата ePay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на ePay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на стоката 
се заплаща  само доставка на куриера.
Повече информация и регистрация в еPay.bg можете да получите тук

Описание Сума
Описание BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

4. PayPal  След преминаване на процедурата по поръчката се избира начин на плащане PayPal. Системата автоматично ви пренасочва към сайта на PayPal, от където след login се потвърждава плащането.

При успешно извършване на плащането ще получите e-mail, като при нас потвърждението за плащането също пристига в рамките на 15 минути.

 

 5Плащане в офис  Плащането и получаването може да бъде извършено на място в офиса на Систекс и Ко ЕООД, като съответно се издава документ за извършено плащане.